Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

lørdag 10. juli 2010

Medvindssykkeltur til Atlanterhavsvegen

Kusina mi MajaEmilie ringte og ville så gjerne ta meg med på sykkeltur :) Ute var det sterk vestlig vind, men det stoppet ikke oss! Da passer det nemlig utmerket å sykle en tur østover. Det kjipe er at man må jo tilbake igjen. Det hadde blitt tungt det!! Men pappa kom på den gode ideen med at når vi var fremme kunne vi ringe, også kom han og kjørte oss hjem igjen. Så da ble det en 5 mil lang og rask sykkeltur østover til stilige Atlanterhavsveg og litt videre på Averøya. 

På en av skogsveiene møtte vi to mystefistiske karer som fikk det veldig travelt da de så oss. De stakk inn i skogen hvor de fiklet med to plastnett som lå der. Dette var så merkelig at vi hoppet av syklene lengre oppi bakken og listet oss på haugen for litt bedre oversikt..Men da hadde de allerede hastet seg inn i bilen og kjørte av gårde! Hmm..

17.mai og sommerferie er tider jeg liker veldig godt, for det er tida for is :) 
Men hvilken skulle vi velge..?

Så klart ble det Royal TRIPPEL. 
Vaniljeis med et lag sjokolade, karamell og så sjokolade igjen. elsker den Man får det ikke artigere på tur enn man gjør det til sjøl!

Veldig artig å være "turister" på hjemmebane


Skulle egentlig stoppe og høre om vi fikk låne fiskestanga til noen av turistene, men ble så ivrige etter å komme opp på Storseisundbrua at vi glemte det..
Tar det igjen neste gang, MajaEmilie :)

På toppen var det langt ned og fin utsikt..

Ned igjen krysset vi grensa til Averøy kommune

Greit å ha med en tidligere vaktmester som fikser flate dekk ;)

Storseisundbrua i bakgrunnen

Skjønner ikke helt greia med hoppebilder på tur, 
men det bare skjer hver gang..


Det er veldig artig der og da hvertfall :D

Visste ikke eksakt hvor vi skulle slutte turen, 
men bestemte oss for at ved neste utsalgsted med is skulle vi gi oss. 
Det ble en liten mil til før vi kom til en butikk med både is og fiskeutstyr.
Fisking liker vi :)

og is liker vi :) + litt sjokolade 

Takk for turen MajaEmilie!! og takk pappa :)

Ingen kommentarer: