Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

tirsdag 20. april 2010

Min trofaste turvenn... borte

tung dag i dag..
Jenta mi Zazha har dessverre blitt så alvorlig sjuk at vi må avlive henne i dag. Blir rart å spise frokost i morgen tidlig uten at hun stiller seg ved siden av i håp om at jeg skal miste ned en smakebit til henne. Eller når jeg roper at jeg skal UT og ho ikke lengre kommer i full fart, nesten ramlende nedover trappetrinna for å få bli med. Og å ikke kunne vise alle de stilige triksene hennes når det kommer besøk. Hun er skikkelig flink! 

Kom, bli, sitt, dekk, gå i rødstolen, gå i badekaret, stua, kjøkkenet, senga, hjem osv. Hopp, rull, "pang"(spille død), gi labb, high five, søk(gjemsel), nesekos(tok sin nese på min nese), fot(komme bakfra og til min høyre side og gå fint), kontakt(komme bakfra og frem på min høyre side og se meg i øynene), hopp i ringen(hoppe gjennom armene mine). 
Flink, ikke sant :)

Merker nå hvor knyttet man blir til en hund etter 8 gode år sammen...


Vi møtes for første gangmange kjekke båt -og holme turer sammen
den eneste som ville være med ut i stormen


Og så mange koselige fjellturer..
Rautua


Jendemfjellet


SkaretZazha, Stefan, Helén, pappa, mamma


tre gode søstre :)
Glad i deg vennen 

1 kommentar:

Amy Winsjansen sa...

Off, fikk tårer i øynene når jeg leste :/ vet selv at man blir ekstremt knyttet til en hund, spesielt når du har hatt henne i så mange år! Det blir jo som et familiemedlem! Huff...tenker på deg vennen! :/