Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

torsdag 1. april 2010

Skarsettind med MajaEmilie

Før jul klatret Nils Arve og jeg opp Skarsettind


En absolutt anbefalt klatretur! Ekstremt fin utsikt!! Gode tak, mange hyller å slappe av på. En hyggetur. Altså fin for nybegynnere :) Da vi hadde kommet et godt stykke opp i veggen greidde jeg å miste en karabin. Den var Nils Arve sin, så jeg følte litt på det. "Litt svinn må man regne med", sa Skjeggulf :)  Men noen dager etterpå planla jeg og MajaEmilie en tur opp for å finne den igjen så han kunne få en overraskende julegave. Den dagen kom det så klart sne.. Men nå har våren kommet, så i går var sneen nesten helt borte :D Vi satt oss på campingsyklene med 3 gir, som vi kjente at egentlig er ment for kortere turer... AU!!  Vi kom frem til slutt, og i skogen møtte vi på et par ville dyr. Heldigvis greidde MajaEmilie å redde oss hver gang! 
        

 Ho bare skjøt reven så den ikke kunne angripe oss... 
Og hylte til slangen i treet så den ble til tre og heller ikke fikk til å angripe..Så bar det oppover. Småklatring må til for å komme opp de bratteste plassene..
vi måtte over sneen for å komme videre. 
Et feilsteg kunne gitt oss en spennende rutsje-tur, så her var det bare å konsentrere seg.. 


men det gikk kjempe bra :)viktig å ta seg pauser for å kjike på utsikt og nyte turen :)så bar det oppover i steinrøysa. 
PS: lurt å holde litt avstand i slike bratte steinrøyser, 
så du rekker å reagere om det løsner steiner fra personen fremfor deg!


Endelig oppe :DOg der fant vi igjen karabinen til Nils Arve :)på tide med en velfortjent matpause. God mat på tur er god stemning! 
Og ikke minst gode og inspirerende ord fra go`boka :)O J S A N N ! !
På veg ned prøvde Maja Emilie seg på sneen, men mistet fotfeste. Det gikk litt raskt nedover! Ho fikk heldigvis tak i noen greiner og kom seg inn på gresset igjen..


Måtte vise hvordan det skulle gjøres jeg da, for jeg har jo "full kontroll"..
O J S A N N, hvordan gikk det da..?Vel nede igjen var det godt med en absolutt velfortjent sjokoladebit 
før vi fortsatte hjem igjen på campingsyklene..

Takk for turen MajaEmilie :D

Ingen kommentarer: