Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

lørdag 2. april 2011

DNT Ungs landsmøte, Ørskogfjellet

Det hadde vært litt dobbeltmoral om jeg satt foran dataen og blogget hver dag for å inspirere folk til å komme seg mer ut. Den siste tiden har det likevel kanskje blitt litt vel lenge mellom hver oppdatering. Istedenfor har det vært noe mer prioritering av en 60 siders powerpoint. Men forrige helg vart foredraget “friluftsliv og blogging” for DNT Ungs landsmøte endelig gjennomført!
 Så etter planen skulle det egentlig skje litt mer her inne nå.. Saken er den at i det folket skulle sette seg ned for å høre foredraget, var det dessverre noen som ikke var helt obs på ledningene til laptopen min..! Med min uflaks måtte det selvfølgelig skje noe slikt. Det er jo ikke uten grunn at jeg har en egen etikett på bloggen kalt OJSANN ;)Laptopen gikk nemlig i bakken og valgte etterpå heller å vise frem noen rare kodeord istedenfor powerpointen.. Da var det jammen godt at Marita Cathrin var med som støtte!Gutta fant frem førstehjelp utstyr og prøvde så godt de kunne, men som Juel Victor viser.. det var ikke håp! På sparket-foredraget gikk visst ikke så aller verst i følge de som hørte på.
Folket flirte faktisk flere ganger! Og det er jo bra :)


Lørdagsmorgen var Marita Cathrin ferdig som støttekontakt og måtte dessverre dra igjen for å gjøre noe hjemme.. tuusen takk for god støtte vennen :) Siden foredraget heller ble flyttet frem til fredagskvelden kunne jeg bare nyyte resten av helga. Foredragsholder slapp å bli med på selve landsmøtet. Det gjorde UT redaktøren også. Dermed benyttet jeg og Hallgrim fritiden godt og tok oss en topptur. Faktisk min aller første topptur på ski. Men definitivt ikke den siste!Bilder sier mer enn ord..


Av med fellene...


før vi kan suse ned igjen og etterlate fine svinger bak oss
mens vi nyter nydelig utsikt, frisk vind i håret...
...og plutselig iskald sne i fleisen!
Det er da vel ingen skikkelig topptur uten et skikkelig tryn i pudderet :DOgså fikk jeg bli med på et ambassadørkurs, starten på DNTs turlederutdanning :D

Noe du kunne tenkt deg? Sjekk ut her om det er noen kurs der du bor.Ellers var det sosialt med mange trivelige folk. Det er virkelig noe eget med friluftsglade folk.. Har jo erfart at folk er veldig muntre og fornøyde når man møter dem ute i naturen, men de er jammen meg like så når man samler de inne også! Det var veldig god stemning for å si det sånn :)Søndag var det topptur igjen for de som ville det :)
Martin hjelper Marie å bytte til bedre skifeller på veg oppEn munter og fornøyd gjeng på toppen som er klare til å suse ned igjen :D
Vel nede igjen var det tid for lunsj. Et nett med ved som jeg hadde med hjemmefra ble fordelt i sekkene før vi dro, og dermed hadde vi god brensel for bålfyring. Også fant vi oss ei stor fin furu å lunsje under både for ly og fine tørre brenselkvister.
 + at de er veldig bra å klatre i!

Det ble i hvert fall god stemning da jeg fant frem en pose med marsmallows :)For en superbra helg

med fantastiske opplevelser

og ikke minst herlige folk!Nå når jeg har blitt bedre kjent med og sett alle mulighetene og aktivitetene de tilbyr folket, gleder jeg meg veldig til å benytte meg enda mer av Den Norske Turistforeningen!  
Det burde dere også gjøre :)


 


Bilder som er tatt siste måneden kan altså dessverre ha blitt borte for alltid.. men driver og samler opp fra diverse kamera, folk, mail osv. Kommer vel noe etterhvert :)


En god grunn til å ha blogg forresten. Uansett hva som skjer med PC`en så har man bildene på bloggen. Ellers så fikk jeg forresten et tips som er så genialt at jeg vil anbefale det for dere andre som også er redd for å miste innholdet på PC, mobil++.com2 kommentarer:

Kjersti sa...

Bloggen din og bildene er fantastiske! Det var en kjempe fin helg på Ørskogfjellet. Jeg var også på min første skikkelige topptur, utrolig gøy, så nå er mer utstyr på plass. Kanskje blir det blogg neste? Måtte bare legge deg til på face også så jeg kan følge med hehe. Klem fra Kjersti, DNT ung Gjøvik

Ada Mathilde sa...

Du må virkelig sjekka ut Friluftslivslinja i Sogndal! Da e den beste plassen I Noreg nå da kjem til friluftsliv :) No har ei jenta som deg sikkert funne ut kva ho ska gjere i livet, men om du vil fortsette med alle dei flotte naturopplevelsane slår Sogndal, me si nærheit til Jostedalsbreen og Jotunheimen, alt. Om du ikkje trur meg kjenner du sikkert noko friluftsinteresserte som har gått der/bur der, eller du kan sjekka da opp sjølv om du vil. Du vil ikkje angre trur eg :)