Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

lørdag 9. april 2011

siste nytt..


Jeg blir stadig overrasket over hva denne bloggen fører til! " Ikke at jeg er noe særlig flink til god skriving og har veldig tro på at dette blir en sånn megaproff blogg" skrev jeg på mitt
første blogginnlegg. Det at den i ettertid skulle bli omtalt i diverse aviser, nettsteder og til og med som "Romsdals nye superblogg" er dermed utrolig morsomt!! Og sist, men ikke minst...Vanskelig å lese? Les avisa på nett s 29.

Kjempespennende :D I går var vi på en av mine virkelig favorittplasser og fikk begynt filmingen. Bare å glede dere. Det var heeelt nyyydelig!! Må bare legge ut en link til et annet Ut i Naturen program av Per Jarle. TV titting er jo ikke akkurat min favorittaktivitet, men gode program som dette gjør det meg ingenting å bruke tiden på;


 Faktisk noe av det beste jeg har sett på TV :)

3 kommentarer:

Solveig sa...

så artti Elise :D

gler me t å læse aviså...fr ikje dnj på averøya shø ;p

einar ige sa...

Vi kanj jo få avisa da... men pekalla gedde bare ikkje abonere på romsdal budstikke:p

Med kjæleik til livet sa...

spennende - kor var dere ?

vert noen dager uti Bud no og har fått litt påfyll av kyststi og fjellet ;)
klem fra monika