Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

tirsdag 10. mai 2011

Har flyttet ut! bokstavelig talt..

Det at jeg har vokst opp i fine Bud med flott natur rundt og hatt foreldre som har vært innmari flinke til å ta med søsknene mine og meg ut på tur siden vi var veldig små, har gjort meg til ei skikkelig uteglad jente. Faktisk så uteglad at jeg nå har valgt å flytte ut i naturen! Det er ikke et slags overlevelsesopplegg der jeg kun lever av maten i naturen, trosser kulde og ekstremvær og dropper mobil og noe som helst vanlig liv. Jeg er opptatt av å kose meg ute i naturen og å nyte den maks. Så etter endt arbeids/lekedag i barnehagen i Elnesvågen setter jeg meg på sykkelen og sjekker ut vakre fjell og daler rundt om i Fræna og omegn. Kjøper gjerne med meg noe godt som kan kokkeleres på primus eller bål. God mat på tur er nemlig veldig viktig! Også smaker maten så mye bedre når den spises ute :) Når kvelden nærmer seg finner jeg to trær med passe avstand for å henge opp min nye leilighet, Feltreir, en hengekøye i superkvalitet.

Hengekøya er laget i fallskjerm-nylon (super-lett og sterkt) som garantert tåler inntil 180 kg belastning. I tillegg leveres det i settet med patenterte festeremmer. Veldig enkelt å henge opp! Et myggnett som holder selv de minste plageåndene ute. Et tak som skjermer mot regn, sol og vind. 
Hengekøya og myggnettet har smarte fastsydde pakkposer med kompresjonsreim. 
Alt av snorer og plugger er med, og alt leveres komplett i en liten pakksekk.Det grønne dunlaget er ikke med i pakken, men det anbefales på det sterkeste å kjøpe attåt! Den gjør jobben til et liggeunderlag, å holde kulden borte, og den gjør det helt utmerket. Stor forskjell med eller uten! På grunn av små fester langs med begge sidene kan man få det skikkelig lunt og godt :) Våknet et par ganger av at hengekøya datt et hakk ned, men dette skjedde fordi jeg hadde festet stroppene feil! Ikke gjør som i første bilde, men det andre! 


Se og les mer om hvordan produktet fungerer på nettsiden deres, 
eller på facebooksiden deres. 


Er dette noe du kan tenke deg, så er det bare å si fra til meg enten her 
eller på facebooksiden til bloggen min, så kan jeg bestille til deg :)


Folk betaler mange tusen i mnd. for leilighetene sine, mens min koster i alt ca 2-3000kr. Også får man mange fine naturopplevelser på kjøpet! Om morgenen våkner jeg til fuglekvitter, pakker Feltreiret i sekken og sykler til barnehagen for å leke med barnehageungene igjen. Ved å bo ute i naturen på denne måten får jeg sett enda mer hva Fræna har å by på av vakker natur :) Hvor lenge jeg kommer til å leve på denne måten aner jeg ikke. Kanskje et par uker, kanskje fler, kanskje helt til det blir for kaldt? Om det av og til passer seg bedre å sove over hos noen, så gjør jeg kanskje det. 
Tar rett og slett dagene, eller nettene som de kommer :) Ut i Naturen syns det er veldig artig at jeg har bestemt meg for dette, 
og ville veldig gjerne være med på første overnatting. 
Det ble en flott kveld med nydelig solnedgang, og mye dyreliv. 
Kan nevne kobb(sel), oter, rådyr++ kjempeartig!!
Mer av det kan dere se når programmet sendes på TV.
Etter en riktig god natt søvn våknet jeg til et blått og koselig lys..før dunlaget åpnes og morgensola titter inn.


 
En superfornøyd uteligger :D  Til frokost serverte Per Jarle egg og bacon på brødskive og te. 
Veldig god start på dagen, og ikke minst veldig god start på bo ute-opplegget mitt!


17 kommentarer:

Tove J sa...

Du er artig! Ett er sikkert: det er forskjell på ungdommen nå til dags... :-)

Hulderhaugens blogg sa...

For noen naturopplevelser du får...Oaooo, sier jeg bare! Modig er du også, som gjør dette. Følger disse "urinnstinktene" - som vi nok har alle sammen i oss - et sted. Lykke til videre:)

Silje Silje sa...

Tøff du Elise! :-)

Anonym sa...

Så gøy - Du er skikkelig tøff :)

marita cathrin sa...

Tøffa! du er virkelig et forbildet Elise Theoline. Gleder meg til vi skal på tur igjen snart :)

Eventur sa...

Så kult!
Deg vil jeg følge videre, og gleder meg til å lese resten av bloggen din!

Bente sa...

Hei
Har nå lagt meg til som følger av din flotte blogg.
Jeg er nå på nattevakt sammen med Ragnhild S:)du kjenner henne vel?
Utrolig fine bilder inne her.

Stine sa...

Gurimalla, dette hadde jeg aldri klart. Stå på videre, ønsker deg lykke til :)

Ørjan sa...

Hei, lurte på hvor du har kjøpt det grønne dunlaget, og hvor mye det kostet? Ser ikke at de har det på feitreir.no :) Ørjan

elisetheoline sa...

Takk for mange koselige kommentarer! :D

Jeg er tester for det produktet så det er ikke for salg enda. Men vi som har testet det er veldig fornøyde. Alle som har et feltreir bør få tak i denne isolasjonen! På grunn av så mange gode tilbakemeldinger på produktet så kommer det ut for salg nå snart. Jeg kan godt si ifra. Også kan du godt kjøpe det via meg. Da får du 10% ;) send meg en melding på facebook gruppa ; elisetheoline.com om det er interressant! :)

Anonym sa...

Kor du har kjøpt hengekøya ??

Grumpy sa...

Hei Elise!

Har akkurat sett programmet "ditt" på NRK, du er tøff, beundringsverdig og sjelden! Ha tro på den du er, synd det ikke er flere som deg..er sikker på at du finner ut av tingene, ikke vær redd for å bruke de du har rundt deg, de vil gladelig stille opp.

Ønsker deg alt det beste,

Thomas Finnøy sa...

Elise Theoline, gratulerer med et skikkelig flott program som fikk vist alle dine flotte sider. Du er den beste ambassadør for vår ENO feltreir hengekøye, og fikk vist at dette er et fullgodt alternativ til telt - selv uten trær! Fantastisk:)

mvh Thomas
feltreir.no

Svein sa...

Har ligget i hammock nå i vinter.
20 kalde, ingen problemer.
Mye bra og rimelig utstyr fra USA/Canada.
Underquilt/Topquilt er et "must" for helårs "hammocking". Liggeunderlag/sovepose blir trasig, mye Houdini.
Jeg bruker en Clark Junglehammock, JRB dun underquilt og en spesialsydd top quilt fra Te-Wa.
Fryser du på føttene fryser du overalt. Etpar "goosefeet" dunsokker løser det problemet.

Her finner dere alt du trenger å vite:


http://www.tothewoods.net/JeffsHikingPage.html

Kari M Michaelsen sa...

SÅ inspirerende program i går. Den hengekøya var topp. Har veeeldig lyst på en sånn en. Lykke til videre med friluftslivet, og livet forøvrig. Jeg heier på deg!!

Line sa...

Hei jeg har veldig lyst på de hengekøya men har ikke råd. Men når jeg har fått spart litt har jeg også lyst til og sove ute som deg :) Du er et forbilde for meg. <3-Hilsen Line på 11,5

Gunnhild Berg sa...

fins det hengekøyetelt for to personer tro ? kosøigere å ligge sammen med noen da 😊