Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

tirsdag 24. januar 2012

www.feltreir.no

Etter kveldens Ut i Naturen sending har det tikket inn mange fantastiske, 
flotte, rørende, morsomme og veldig koselige kommentarer. 

TUUUUSEN TAKK FOLKENS :D

Det varmer laaangt inn i hjerterota, og glade tårer samles i øyekroken her jeg sitter og leser om dere som har blitt positivt inspirert både til mer tid i naturen og ikke minst til å stå på og komme seg over terskler i livet!! 

Leser at flere ble inspirert til kjøp av hengekøye, og det vil jeg anbefale dere på det sterkeste!  Man slipper alle de insektene som kryper inn i vanlige telt og å tenke over hvordan underlaget i naturen er. Lett å bære, tar liten plass og enkelt å rigge opp og ned. Nå har de til og med fått større tak enn det jeg hadde. Ikke minst så er det kjempespennende for unger! Kjekt å ha hengende på verandaen også :) Faktisk en som kjøpte et feltreir av meg for å ha på arbeidskontoret sitt når det ble for sent til å dra hjem.

Les mer om hengekøya på 


Kjøp via meg (elisetheoline@hotmail.no) og få 10% avslag :) 
86 kommentarer:

Atle sa...

Takk for eit kjempefint program! Dotter vår på 4,5 år nekta å leggje seg før programmet ditt var ferdig.God inspirasjon for store og små i kveld.Hengekøya vert nok garantert neste frilufts- snop! Lukke til viare !
Mvh Siv

Røsslyng sa...

Veldig kjekt å sjå programmet, og så bra å finna deg her også:) Du er inspirerande! Fylgjer deg vidare eg!

Sjalu Økonom sa...

Kjempetøft. Får stor respekt for noen som tørr å gjøre noe som deg, og lever livet på den måten. Skulle ønske jeg hadde tørt å gjøre noe så tøft som deg, men blir vel slik at jeg heller gjemmer meg på det trygge kontoret mitt på universitetet i Trondheim :) Stå på! Du er unik.

Anonym sa...

Du har virkelig funnet oppskriften på livskvalitet, blir målløs, imponert og litt misunnelig :-)
Lykke til med alle eventyr som venter!
Elisabeth

Martin sa...

Sitter og ser programmet ditt på nrk nå:) du er helt rå! Det burde vært mange flere mennesker som deg! Jeg må nok vurdere hengekøye jeg også. Har tenkt på det før, men har bare blitt vant med å sove på bakken:) lykke til med alle mål du setter deg!

Jill c",) sa...

Hei på deg:) Har sittet å sett på Ut i naturen:)) Og jeg kjente meg helt igjen i deg!! :)) Helt herlig jente er du!! :)

Stå på!

Heilt overbevist om at du når dine mål!:)) Må jo bare bli følger på bloggen din, ja sannelig har vi heit klart like interesser:)))

Hei og hopp fra øya ute i havet:))

Stine sa...

Jeg kom tilfeldigvis over programmet ditt på NRK 2 i natt, og ville bare kommentere at du er en stor inspirasjon for oss andre som står overfor små og store terskler, det være seg vannskrekk eller å komme seg videre i livet. Lykke til med alle målsetningene du har satt deg og kommer til å sette deg i fremtiden - også må jeg jo få si at du bor på et helt fantastisk sted!

Og nå skal jeg også kjøpe meg "reir"!

Anonym sa...

så go du er:-) blir helt forelska jeg! er du singel?klem fra fredrikstadgutt

Annette sa...

Jeg hadde ingen planer om å se på TV, men stoppa opp når jeg så noe som lignet på flott natur og ikke minst - sommerlandskap. Tenkte først at programmet så koselig ut, og fant ut etterhvert at det var interessant også. Flere burde gjøre som deg, tørre å relaisere en drøm. Og ikke kmnst, bruke mer ti i den flotte naturen vi har i landet. :-)

Anonym sa...

Takk for at du finnes og vil bli fortalt om. Tror din måte å tenke på inspirerer mange unge. Går mye alene til skogs selv, og vet hvor godt det er for sjelefreden og fryden. Lykke til.

Anonym sa...

Wow! Ej ser sjelden "Ut i naturen", men i går, da såg ej heile programmet! Du e rå!! :D Hehe..

Regna med ditta 10 % avslag-tilbudet står ei lita stund? He store plana om å kjøpe mej et sann feltreir når det nærma sej våren, og studentlønna he blitt spinka å spart på :)

Again: DU e rå!

Liv Janne sa...

Takk for eit utruleg fint og inspirerande program! Så flott, open og ærleg som torer å vise og fortelje om dine "sårbare" sider, og at ein ikkje nødvendigvis treng vere så "tøff" for å gjere det du har gjort! Og ikkje minst vise gleda over dei små tinga i naturen- det at ein ikkje treng reise langt for å kose seg ute! Feltreir er absolutt sett på ynskjelista :)Det såg fantastisk deilig ut! Kjem til å følgje bloggen din vidare, og håpar alt går bra med deg og skulegang slik at du får gjort det du har mest lyst til i livet! Stå på!:)

Magne sa...

takk for info om reiret ditt :)
Jeg bare må ha det, men som han/hun andre over her så må jeg også spare litt først :D

stå på videre! Og siden du holder til i nord for tiden så bør du ta turen til Porsanger, der venter det mange vakre turopplevelser :)

Anonym sa...

Nydelig jente med flott vesen. Jeg ble helt betatt.

Øyvind sa...

Hei Elise!
Jeg satt i sofaen min og frydet meg over at det er andre som også deler dette med turglede! Turglede er viktig! Dessuten var det artig for meg som utflytta Romsdaling å se hjemtraktene igjennom dine øyne og jeg må takke deg for all ærligheten du byr på. Det er ikke alle som tørr å stå frem som mislykket i skolesammenheng midt i beste sendetid på NRK!

Men jeg er litt uenig i at ingen jenter går på tur, jeg har nesten bare jentevenner som jeg går på tur med! Så det er nok mer med at du ikke har kommet deg inn i rette gjengen. Vi ferdes mye i høyfjellet og plukker 2000m topper, årets mål er Store Skagadølstind og Romsdalshorn pluss en haug andre!

Takk for en fin opplevelse foran TV'n og jeg krysser alt jeg eier og har for at du klarer norsk-eksamen, du må bare knipe sammen alt du eier og kline til, nå som du har fått hjelp! Jeg heier på deg!!!

Klem fra Øyvind

-Ronny- sa...

Du er helt fantastisk Elise! Alle fine ord fortjener du. Du er utrolig inpirerende.

Nå har jeg spillt inn programmet igjen som går i reprise nå. Dette skal hele familien se på mange ganger for inspirasjon.

Ønsker deg alt godt i livet, vi kommer selvsagt til å følge deg :)

Smått og Stort sa...

Fantastisk program! Vi satt klistret til skjermen i går. Jeg er jo også utflytta Fræning så det var kjempearti å se deg og dine :) Veldig inspirernde- må bruke mer av naturen når vi kommer hjem på ferie ja! Kjenner mora og faren din jeg da, men du var nok ikke født når jeg flytta....
Stå på Elise- syns du skriver bra jeg :) Lykke til med eksamen, hvis du ikke allerede har tatt den da...
klem fra Sissel

Robin sa...

Kjempefint program med mye spennende som du har foretatt deg:) moro å se :)
Jeg kommer til å følge med deg videre,det er helt sikkert:)
Synes også at du virket som ei kjempekul jente, ble litt forelska jeg;)
Stå på videre, dette var bra:)

Venke Synnøve sa...

Blei tipsa av trillepika di om å sjå programmet,og for eit flott program. Du e skikkelig tøff og flott, og sånt sko me alle gjort meir av. Kanskje eg burde ta jentungen med ut og sove i skogen t våren:) Følge bloggen din vidare eg :) Lykke til vidare!

Anonym sa...

Hei!
Fantastisk program om deg på "Ut i naturen"!
Heile familien sat nagla. Du er til stor inspirasjon for alle aldersgrupper, Elise, og eg håper verkeleg du held fram med å nyte/nytte naturen slik du har gjort til no.
Velkomen skal du vere til Volda og Sunnmøre når du tek til på studia! Vi er heldige og har storslått natur her og, så eg er ikkje i tvil om at du kjem til å stortrivst!

Beste helsing Linda H. Digernes
linda.digernes@yahoo.no

Siri R. Baustad sa...

Programmet ditt va suuuper inspirerende! Du e inspirerende! Tusen takk! Eg må kansje skaffa meg ei sånn hengekøya for den såg konge ut!

Anonym sa...

Takk for et utrolig inspirerende og flott program. Du er tøff! Har bodd i flotte Frena. Savnet etter den vakre plassen og de ekte folkene der, blei iallfall ikke mindre etter å ha sett dette programmet. Stå på!

Anonym sa...

Takk før en utrulig opplevelse - du virker som ei super jente som bør få muligheten til å komme videre i studier med eller uten norskeksamen!! Du vil kunne inspirere mange til å bruke natureren. Det beste ønsker for framtiden til deg og alle som står deg nær.
Ps Utrulig at du ikke har fått hjelp med dine konsentrasjonsvansker i barne/ungdomsårene.

Anonym sa...

Ett av de beste "Ut i Naturen" program noen sinne!Inspirerende og spennende, du er tøff!

Følte med deg ang. d å skrive stil, og ble ikke særlig overraska når adhd ble nevt på slutten. Jeg har ikke fått påvist det selv, men er temmelig sikker på at jeg lever med add.

Jeg har studert friluftsliv i Bø, og kan anbefale et slikt studie. Men jeg søkte 3 år på rad før jeg kom inn, måtte forbedre flere karakterer, jeg er heller ikke noen skoleperson.
Stå på. Det ser uansett ut som du har mange fine innlevelser i Naturen.

Lykke til!

Vegard H sa...

Super og inspererande program Elise. Fekk utrulig lyst til å kome meg ut og det blir nok innkjøpt ei hengekøye.

Håpar at du kjem inn på skulen i Volda, mykje fin natur nede på Sunnmøre også.

Linn sa...

Å, fin blogg med fine bilder og fin natur og fin jente! :)

Anonym sa...

Hei Elise.
Eg er informasjonskonsulent ved Høgskulen i Volda, eg skulle gjerne prata med deg.

Kan du ta kontakt?
bolseths@hivolda.no

Mvh
Sunniva Bolseth

Jonathan sa...

For et fantastisk program Elise :)

Utrolig tøft at du tørr å møte utfordringene dine på måten du gjør. Du er utrolig modig.

Håper eksamen og studier ordne seg for deg :)

Klem Jonathan

Anonym sa...

Nå vet min datter på snart elleve år hva hun ønsker seg til bursdagen, sånn hengekøye som hun kunne bo ute i naturen med, for det vil hun og gjøre når hun blir eldre! Takk for et fantastisk program:)

Lykke til videre, det kommer til å gå bra!

Anonym sa...

Tips: www.skriv.no

Velkommen til Skriv, en side som handler om å gjøre det morsommere og enklere å skrive.

Anonym sa...

Hei Elise

Kjempeflott program! Vakre bilder og ung vakker kvinne i Ut i Naturen i går. Lykke til videre med studier.
Man skulle vært 25 igjen :-)

S

utpåturaldrisur sa...

Hei:-) så programmet. nydelig gleder meg til jeg er ferdig med skole. håper at flere vil ut i friluftsliv. Flott natur i bud tror kanskje jeg stikker innom i ferien. bare digger deg!

Elin sa...

Hei,hei!!Her kommer en hilsen fra Steigen og nordnorge..Nå skal jeg benke meg i sofaen og følge Ut i naturen via nettsiden til NRK1..fikk ikke sett det i går,desverre...så jeg gleder meg til å se det programmet..Har lagt deg til i min bloggliste..ønsker gjerne å følge deg videre via din blogg=) Jeg bodde på Eide høsten 2002-våren 2003..Da benyttet jeg anledningen til å se meg om i Romsdalen og var da blandt annet innom Bud..Det er en vakker natur der ute =) Nå skal jeg se programmet om deg..Gode ønsker videre til deg ønskes fra naturglade meg=)

SiriRB sa...

Hei! Jeg klarer ikke riste fra meg tanken om denne hengekøya og ønsker å kjøpe den igjennom deg! Kan du kontakte meg på mail siri.baustad@gmail.com =)

Joar Oppegård sa...

Hei Elise! For et herlig menneske du er! Jeg liker din form for avkobling i naturen. Jeg er like glad i naturen og sykling som det du er! Men det er en annen grunn til at jeg skriver til deg. Jeg har oppfattet at du har ADHD. Det har jeg også. Jeg var akkurat som deg for tyve år siden. Har akkurat fullført videregående skole i løpet av de siste fem årene med toppkarakterer. Grunnen til dette er enkel;Da jeg var 19 år droppet jeg ut av skolen, orka ikke mer. Ved en tilfeldighet og fordi mor er lærer fikk jeg tatt en test på RIKSHOSPITALET, som viste at jeg hverken tålte kumelk, gluten eller soya. Nå har jeg gått på diett i tyve år,kjøpt og brukt kosttilskudd av vitaminer og mineraler fra USA og ENGLAND, og i dag er jeg som et nytt menneske. Jeg ble kort fortalt født med for mye tungmetaller i kroppen. Dette slår ut i tenårene og lager vanskeligheter, men det går an å gjøre noe med. Jeg har fått masse hjelp hos:ANNA KATRINE LJØGODT PÅ BALDERKLINIKKEN I OSLO.Her er to nyttige sider til deg;www.balderklinikken.no, og www.npif.no. På det første stedet kan du få undersøkt om kroppen din mangler noen grunnleggende vitaminer, mineraler og sporstoffer. Det er ikke farlig. Legen tar en hårprøve av deg og sender til analyse hos et laboratorium. Det siste nettstedet er for mennesker som har matintoleranse (ikke det samme som ren matallergi!)Det går på hjernens funksjon og ikke tarmen selv om noen har plager med resten av kroppen også. Jeg fikk så lyst til å hjelpe deg litt for jeg vet så mye, og det er så mange som ikke vet noe. Da kan jeg få dem inn på riktig spor, og oppfordre til å la seg undersøke nærmere. Matintoleranse er ikke noe som folk oppdager så lett, fordi det gir så forskjellige og diffuse symptomer. Men noen blir rett og slett mer intelligente av å gå på diett. Det er fordi hjernen blir kvitt alle fremmedstoffene som kroppen ikke tåler. Det kan ta opptil 2-3 år før enkelte som ikke tåler melk eller gluten merker noen varig bedring, MEN DA BLIR DE OGSÅ MERKBART BEDRE OG KONSENTRASJONEN ØKER RADIKALT. Jeg kan bare svare for meg selv. Men mine erfaringer er veldig gode, selv om vanlige leger ikke har gjort annet enn å legge hindringer i veien for en skikkelig diagnose for sånne som meg, som de ikke forstår noe av. Det er mange av oss der ute, Elise. Du skal ikke gi opp skolen, men; Kjøpe deg et mutivitamin-mineral-tilskudd på helsekost. Det er en god begynnelse. Hvis du sliter med å huske ting og lett får "hjernteppe" er det et tydelig signal på at du mangler zink. Kroppen virker ikke så godt da, men det er en forbigående tilstand for de som vet hva de kan gjøre med dette. Jeg håper at du tar kontakt hvis du lurer på noe. Vi i NPIF er opptatt av å hjelpe folk så godt vi kan, fordi vi vet at vanlige leger og mennesker ikke har nok kunnskaper om dette, men det er lett å gjøre noe med. Forøvrig ønsker jeg deg alt godt i livet, og lykke til med skolen. Jeg var en skoletaper for tyve år siden(før diett!. Det er jeg ikke lenger. 6 i engelsk og 5 i norsk er gode bevis på dette. Jeg er et bevis på at selv den mest hyperaktive, stille gutten i klassen kan forandre seg til det bedre. Da er det heller ikke for sent for jenter. Jeg kommer til å fortsette å følge bloggen din, da jeg liker naturopplevelser. Jeg har slitt ut 1 stk. DBS OFFROADER OG 1 STK. DBS SYKKELSEKK. TROR IKKE SÅ MANGE KAN SI DET SAMME. JEG SLAPPER SÅ GODT AV NÅR JEG SYKLER. JEG TENKER BEDRE OG ROER MEG DA... Hilsen Joar Oppegård

Kristine sa...

Hei Elise!
Må bare slenge meg på hurrabølgen av kommentarer her - kjempeflott program i går!
Jeg er mye på tur selv, med mine to døtre på 3 og 1 år, og vi bodde i telt i sommerferien - noe de bare elsker :) Nå gleder vi oss til nok en sommersesong med mye fine naturopplevelser :)
Ble selvfølgelig kjempenysgjerrig på hengekøya di, men finner ikke det duntrekket som du har.. Er det ikke til salgs?
Hilsen Kristine (Indre Troms)

Tor-Arne sa...

Flott historie om ei skikkelig turjente. Lykke til med veien videre. Ønsker deg mange fine turer. Mvh Tor-Arne

Elin sa...

Hei igjen..Såå fint program om deg..jeg blei helt rørt jeg skal du vite!!Inspirerende og positivt innstilt =))
Selv skjønner jeg hvordan du har hatt det opp gjennom tiden angåede lærevanskene,Sant det han sier han Joar Oppegård..Jeg har en sønn på 17 år som har slitt i alle år med det samme som du har..I tillegg har han lettere psykisk utviklingshemming og ticks..fra neste høst ønsker han å gå folkehøgskole med friluftslivsfag og jeg hååper han kommer inn..Takk til Joar Oppegård for masse god informasjon også for oss andre som trenger råd..På min blogg har jeg samlet noen nettsteder hvor man kan henvende seg for å få hjelp,nå skal jeg sannelig inn på siden til NPIF å se..Jeg skal ha både yngstesønn,Ola og meg selv til håranalyse og videre rense ut tungmetallene vi går med..har lest meg frem og fått gode råd om både bøker og behandlingsformer...så nå skal vi gjøre noe med det..Ei bok jeg fikk tips om heter Kjernesunn familie..nå fant jeg to bøker av samme forfatter via Cdon.com,Jeg anbefaler deg å se nermere på disse to bøkene:

http://cdon.no/b%c3%b8ker/mauritson%2c_ninka-bernadette/kjernesunn_mat-7266995

Lykke til =)

Anonym sa...

Hei
Regner med det er mye mas og styr for deg etter å ha blitt nrk-kjendis;) men ble veldig nysgjerrig på det du kaller en "vinter-våtdrakt". Er det en tykk våtdrakt eller er det en tørrdrakt eller hvordan henger dette sammen? Virket helt genial, og kunne tenkt meg noe lignende til vinterpadling og fridykking året rundt. Har du en nettadresse evt en butikk jeg kan kikke på?

Ala`kin Punktum sa...

Hei Elise :) Utrolig vakker at du lytter til hjertet ditt :)

Anbefaler deg å ta en titt på "Indigo Children" med tanke på ADHD din,håper det kan forklare noe.

http://www.newagejournal.com/indigo-crystal-children.htm

Vil også anbefale en bok for deg,som har hjulpet meg mye med å forstå naturen dypere og meg selv.

"The Tribe Of Many Colors"

av: Keisha Crowther (Little Grandmother)


fortsett,du tar frykten din med galgenhumor,du vil nå langt med det :D

Christian sa...

Du e æn kjempeambassadør fær både friluftsliv å den flotte plassn vi bor på! All lykke t ønskes frå Vevang! :-)

Tor Magnus sa...

Hei,

Litt overrasket over hvor flatt du hang tarpen din. Hvis du hadde hengt den med litt skarpere vinkel på den så får du ikke vannsamling som du må dytte av. Jeg ville kanskje også satt den litt lavere når det regner og blåser. :)

TM

Anonym sa...

Hei!
Fin blogg og fint program på TV:)

Håper du vil blogge mer fremover og dele opplevelsene dine!
Det hadde veldig gøy og følge deg på internett :-)

Ingvild sa...

Eg studerar friluftsliv ved Høgskulen i Volda no, og ambefalar det på det sterkaste! Fantastiske lærarar, flott miljø og ikkje minst nyyydelig natur:)

Anonym sa...

Jeg ville også bare slenge inn en liten kommentar til deg etter å ha sett det flotte programmet på nrk. Du er ei fantastisk jente! Beundrer deg. Beundrer at du bare GJØR. Gjør det du vil, om så du må gjøre det alene. Jeg skulle gjerne gjort det samme som deg, men jeg er nok mer avhengig av selskap, noe som begrenser meg litt. Og en ting til, du er ikke alene og det er ikke bare gutter som tar seg slike turer sammen. ;)
Vil bare avslutte med å fortelle om en fantastisk opplevelsestradisjon jeg og ei venninne har skapt oss. To somrer på rad har vi tatt med oss sekken fullpakket, uten telt og dratt til mitt drømmested. Bygget ei hytte av trær, greiner og granbar. Lagt tepper utover "gulvet", hengt tepper på "veggene" og skapt en koselig liten hytte med t-lys. Fantastisk herlig å sove slik i soveposen og våkne til fuglekvitring og solstråler som titter inn gjennom bladene og greinene over. Herlig med en morgendukkert og tannpuss i den skjulte bekken og herlig bare å ligge på gressletta i sola å lese eller tenke. Sist gang var vi så vågale at vi gikk toppløse og badet naken. Det er livet! ^^

Ola S. Venås sa...

Hei!
Gratulerer med flott film om deg:) Kommer til å følge bloggen din fremover!
Er nok ikke så mye ute i naturen som jeg kunne ønske, men satser på att bloggen din blir sparket bak jeg trenger:)

Drømmedame er du!

Lykke til på videre så og store turer :)

Torjus Gaaren sa...

Hei

Anbefalar deg å blåse i studiane. Det du held på med nå er mykje betre! :-)

Mvh
Torjus Gaaren
Livingprimitively.com

Tanja sa...

For et forfriskende tv-program, og for ei herlig jente du er! Jeg kjenner alt for få mennesker med dine flotte holdninger og imponerende pågangsmot!

Du formidler en fantastisk naturglede, og jeg kjente meg så innmari godt igjen i mye av det du sa. Tusen takk til deg for et berikende og inspirerende program - det mest givende jeg har sett på lenge!

Gabriella Maria sa...

Å få se den vakre plassen du bor på gjennom dine øyne var en fasinerende opplevelse.
Det er godt å se at det finnes mennesker som er så åpen og ærlig som deg!
Det er morsomt når Lars Monsen snakker engelsk med grizzlybjørner -men du fikk meg til å tenke på hvor tilgjengelig naturen er. Jeg tror jeg skal ta meg en tur i hagen, jeg. Neste gang det regner kommer jeg garantert til å tenke på deg.
Stå på videre og fortsett å blogge!

Anonym sa...

Heisann, sitter her på jobb i nordsjøen ombord i Atlantic Explorer som kartlegger havbunnen i 3D for å finne olje/gas. Ser på programmet med deg på nrk og eg blir heilt målløs.....makan til tæl som du har skal man leite lenge etter!!!
Var faktisk innom Bud sist sommer i starten av juli og overnatta nede i havna i båten vår. Vi hadde oss ein fin tur rundt på øya, oppe med kanonene meg og sønnen min på 7 år. Synes det var kjempefint i Bud, ferden derfra gikk først til Nordre og deretter søre Bjørnsund.....nydlige plasser ute i havgapet!! Vi kommer tilbake til Bud til sommeren, håper været blir litt bedre i år enn det var sist sommer. Ønsker deg lykke til videre i livet, du får til det du vil til slutt skal du se....IKKJE GI OPP!!!! Kommer nå til å følge bloggen din fremover......STÅ PÅ!!!

Peer sa...

For ei dame!!! Skulle vært i seng for lengst, men sitter og ser reprisen seint på natt. Du imponerer med din innstilling til utfordinger, og din evne til å glede deg over naturopplevelsene. Håper virkelig du kommer i mål med eksamen og får starte studiet ditt. Du kommer til å bli en fantastisk læremester som kan hjelpe andre inn i liknende opplevelser og selverkjennelse! Slike jenter det vil gamle Norge ha!!!!!

John Slinning sa...

Hei!

Utrolig fint og facinerende program og opplevelse. Kjenner selv etter å ha bodd noen år i storbyen at det er godt å komme hjem til nordvestlandet og kjenne vinden og regnet ruske.

Tenker ofte som deg, når jeg er ute i naturen, om hvorfor jeg ikke har gjort dette tidligere. Men har som mål å komme meg på Galdhøpiggen/Glittertind om ikke så alt for lenge, og så hadde det vært moro å prøve dykking (er ikke så glad i å være under vann sånn egentlig).

Lykke til videre med eksamener!

Anonym sa...

Fantastisk program! Naturen er vidunderlig og du takler jo alt på en fantastisk måte! Glad for at jeg oppdaget deg. Gleder meg til å lese bloggen. Lykke til videre!

Anonym sa...

Hei:)
vil bare sei at du er den tøffeste personen eg noen gang har sett (såg nettopp min ungdoms vår), mye tøffere enn Lars monsen;) Masse lykke til videre!

Anonym sa...

PS! Høgskulen i Volde er priviligert viss dei får inn en sann friluftsliv student som deg!

Naviana/Janne sa...

Så akkurat programmet om deg. Omtrent det eneste jeg har sett på tv på mange år, hehe. Uansett veldig koselig å se... føler meg litt ensom som naturelsker i Romsdalstraktene noen ganger, og kjenner meg veldig igjen i din måte å se ting på. Stå på! :) <3

Anonym sa...

Så utrolig herlig å lese bloggen din og å se deg på ut i naturen! Fantastisk!!
Skal se det om igjen :)

Klem fra Marianne

Susanne sa...

Takk for inspirasjonen, Elise! Du er helt fantastisk! Lykke til med studiedrømmen og alle fremtidige turer:)

Anonym sa...

Du er så fantastisk flink til alt du gjør, blir kjempe innspirert av deg :) + at du er kjempe peeeen! :))

Anonym sa...

Du er så fantastisk flink til alt du gjør, blir kjempe innspirert av deg :) + at du er kjempe peeeen! :))

Hilde :) sa...

Du er virkelig så inspirerende. Når jeg leser bloggen din kjenner jeg meg så godt igjen. Jeg har alltid likt å være med pappa på tur, og aldri veldig opptatt av så kalte "jente ting". Jeg har alltid følt meg litt annerledes, men nå ser jeg at det er flere som deler samme interesser som meg. Kanskje er jeg like heldig som deg en dag og finner en flott tur kamerat. Ettersom jeg ikke helt har funnet noen som deler de samme interessene som meg, har jeg mer og mer forandret meg og vært mer på shopping, lest "rosa blogger" Men når jeg så programmet ditt forstod jeg hvordan jeg faktisk vil være. Og jeg forstår at det er bare jeg som sitter grenser for hvordan jeg skal være. Tusen takk!

Linn sa...

Utrolig inspirerende å se programmet. Stå på videre, lykke til :)

Anonym sa...

Tusen takk for et fantastisk TV-program, og for at du er SÅ nydelig, åpen, nyskjerrig, yr, glad og skjønn på alle måter! Og tusen takk for at du deler det så betingelsesløst med oss!
Din far er utrolig heldig som får lov å være din pappa! Og det viser jo han at han er meget godt klar over :-)
Du gir meg tro på mennesket, ungdommen, og fremtiden!
Hva du måtte ha av utfordringer som legger hindringer på veien mot høyskolen, blir betydningsløse når vi alle ser at du LEVER midt i den høyeste skolen av alle! Det er VI som trenger medisin for å bli som DEG!
Lykke til med alle dine mål!
K

Kama Sofie Vinterperle sa...

Kjære, nydelige Elise Theoline! (:

Jeg kjenner deg ikke og du kjenner ikke meg heller, men jeg ble helt bergtatt av deg og din livsstil etter å ha sett dokumentaren på tv i dag! Du er så tøff og sterk som står på for å nå dine mål og som oppsøker det du frykter, for å komme over frykten! Du er modig!
Selv har jeg mange ting jeg frykter. Jeg er svært mørkredd, selv på rommet mitt, alle slags lyder er liksom farlige. Jeg har høyde- og fartsskrekk: Noe som fører til at jeg er redd for så små ting som å ake...x) For en pyse jeg er, huff. Og som deg er jeg redd for slike vann og hav og ser for meg alle slags mulige skumle vesner nede i mørket. Jeg syntes det var kjempemerkelig og fascinerende å se deg oppsøke de tingene du fryktet, jeg skjønte det liksom ikke, men jeg beundrer det og skulle ønske jeg hadde turt å gjøre det selv. Jeg trenger å tøffe meg opp. Og å klare meg alene. Og du har inspirert meg til å prøve (:

Jeg har en stund nå hatt planer om å bo i telt en periode i sommer, for å komme nærmere naturen, men så ser jeg at du ligger i verdens flotteste hengekøye! (: Jeg kunne virkelig tenkt meg en slik en^^ Og sykkelen din og dykkedrakten din og...ah, du har virkelig fått meg til å tenke på nye måter og til å vurdere dykkelappen – av alle ting! :D

Jeg ønsker deg en nydelig vår og sommer med nye og spennende opplevelser, og skal gjøre mitt beste for å få det selv^^

Med vennlig hilsen Kama Sofie Vinterperle

Ps: Jeg håper du ikke blir skremt av min lange melding og føler press om å svare, jeg synes bare du er så flott! (og jeg skulle gjerne blitt kjent med deg! hihi :D)

Håvard sa...

Hei!

Satt og zappet på tv, men stoppet når du dukket opp på skjermen :) Eg rakk ikkje å se programet ferdig, men gikk på jobb helt satt ut! Ikkje bare er du utrolig flott, men du har ein fantastisk utstråling og ein glede over naturen og livet som gjør meg så gla...og nesten litt betatt :)

Du inspirerer meg, du gjør så mye eg alltid har drømt om å gjør, og eg håpe alt går din vei fremover, lykke t!

Ps! glede meg t å prøve "bjørnekakene" dine på neste tur :)

Anonym sa...

Hei,
Har du sluttet å blogge????

Mvh

Marion

Hilde sa...

Nå er det lenge siden du har blogget! Hadde blitt kjempe glad hvis du hadde delt noen av turene dine med oss :) Leste nettopp et kjempe fint potrett av deg på dntung sitt magasin. Du er en stor inpirasjonskilde for en 18 år gammel jente :)

Anonym sa...

Super blogg du har her. Lest igjennom mer eller mindre alt som er til stor inspirasjon. Takk. :)

Anonym sa...

Du va flink å klatra!

Morten Ofstad sa...

Imponerende engasjement du har for alt stå på så når du måle ditt ! Kan anbefale et skriveprogram som har hjulpe meg med skrivingen det hete Lingdys .

Mvh
Morten Ofstad

Anonym sa...

Sitter å ser deg på tv akkurat nå..guttungen på 3,5 år vil også gjøre sånn..klatre,svømme sammen store fisker, sykle og gå på tur. "Ønsker meg sånn sekk å ligge i!" Masse lykke til med alt du foretar deg! Vi vil fortsette å bruke deg som tur-og holdningsinspirasjon gjennom bloggen din! High fives fra Sigurd og mamma'n :)

Åsa sa...

Sitter og ser på ut i naturen akkurat nå :) Herlig program med en inspirasjonssprøyte av dimensjoner. Synes du takler dine utfordinger på en fantastisk måte. Jeg vil følge deg videre på bloggen - bare stå på og følg hjertet videre. Gleder meg til de kommende innleggene!

Rune Larsen sa...

Så programmet i reprise nå, og må si det var en fornøyelse å se på den turgleden du viser :-)

Eneste måten å overvinne frykt, er å konfrontere den :-)

Anonym sa...

Jeg sitter her med min sønn på 9 år og ser på programmet ditt. For en fantastisk motivatør du er for andre! Min sønn er ikke begeistret i å være i naturen, da han syns at det er noe skummelt med alle trærne, lydene og det "ukjente". Men han til min store glede syns det så veldig artig ut når du beskriver dine naturopplevelser:-) Hans stjerne kommentar under sendingen var " men, hun er jo ikke en gutt engang. Hvordan klarte hun det?"

Daniel sa...

Det er så fint å se du følger hjertet ditt, du er åpen, tøff og et vakkert menneske. Dette var mat for sjelen min. Takk Elise

Maren sa...

Så reprisen av programmet i dag. Utrolig flott å se hvordan du koser deg ute i naturen! Inspirerende og herlig. Ønsker deg masse lykke til videre, og håper du får drømmen din oppfylt. Hilsen skolejente som gjerne skulle vært mer friluftsjente ;)

May-Liss G T sa...

Jøss! De e som å sjå sej sjøl.. Ditta va no heilt sprøtt, på so mange måta :p
Switcha berre heilt tilfeldig over ette ej kom innatt.
Hehe, ej må sei ej humra litt når du sto der å hoppa på berga å laga ivrige lyda. De va som om de va mej :p Å tankane om "..avate he ej tenkt at ej sku ønske ej va født gutt..." eller adhd-saken.. eller ivern rundt ting.. En smule likeleis jente :)
Måtte berre inn her å finne dej. He
berre nødt å ver en av dei mange (både i nær og lang framtid) so fortelle dej kor ei SUPERFANTISK JENTE DU E! :) Du veit de! Å ver trygg på de! :) Kos dej! De e BERRE du so tenke de du tenke, å kjenne de å føle de, du e faktisk vanvittig heldig (ja, du e de..) so får ver atme dej sjøl på den måten 24/7 :) De veit du kanskje?! :)
KJEKT å sjå du e te inspirasjon for andre - og ikkje minst - dej sjøl ;)

Ragnar Johnsrud sa...

Du e bare heilt råe! Eg har fått en ny helt!! Å såva ude så ofte e jo bare mega awesome!Når du overkomme alle dine frykter og bare kjøre på gir meg frysninga!! Du e bare heilt konge

S.A.D&K sa...

You have very interesting blog:)
We like it :D We falling love in Scandinavian.We follow your blog can you follow us ?;)
Love from Poland

Magne Rodahl sa...

Megaprosjekt!
Håper du lykkes med naturfag og kommunikasjon! Blogginnlegg er nytt for meg. Men man må jo prøve!

Anonym sa...

Sidder i Danmark og zappede tilfældigvis forbi nrk da programmet om dig startede. Jeg kan ikke huske hvornår TV sidtst har gjort mig så glad og let om hjertet. Du er et enestående inspirerende menneske som besidder medfødte egenskaber man ikke kan studere sig til. Respekt og kærlige hilsner fra Danmark.

Gunn Eli Sommerhill sa...

Du er en super jente; positiv, søt og sterk er de adjektivene som kommer først når jeg skal beskrive deg. Jeg er mor til fire og elsker friluftsliv og barna mine, men du må være en drømmedatter. Min mann sin kommentar: Kunne ikke en av guttene våre ha funnet seg en sånn jente!
Fy søren så stolte foreldrene dine må være av deg.Jeg vil ha en slik hengekøye!;)
Hilsen Gunn Eli Sommerhill

Filip Niklas sa...

Kom tilfeldigvis over programsendingen i dag. Å se Dem ute i den flotte naturen vekket hos meg en etterlengtet følelse etter en ro som ikke finnes i samfunnet.

Man kan uttrykke seg på så mange måter enn med bare ord; og Deres program i dag gjorde ord fattige.

Jeg håper De består norsk faget, jeg hadde selv vanskeligheter med det den gang, og at De oppnår Deres mål i livet. Inntil da er det bare tiden som setter grenser for Dem, for Deres mot og vilje er stødig som et fjell.

Anonym sa...

Så reprise på programmet ditt for noen dager siden, og vil bare si at jeg koste meg skikkelig. Ikke bare over å se hvordan du gledet deg over naturen, men hvordan du kunne ta en utfordring og komme over den. Du virker som en flott jente som sprer glede rundt deg, og DET er en uvurderlig egenskap.


Forøvrig helt enig i at det er teit å kreve teorieksamen for å gå friluftsliv. Jeg håper norsken er litt snillere med deg i år enn i fjor!!

Hilsen Oslonissen

Anonym sa...

Hei. Flott program og ei flott jente. Lurer på hvor det var du sykla inne i skogen? Var det på Skåla? Det var utrolig fint der. Lykke til videte. Hilsen innflytta buar.

Zinnerman W. Benjamin sa...

Til hvem det måtte gjelde
Vi tilbyr personlige, kommersielle og forretningsmessige lån med svært minimale årlige renter på en lav% innen 1 år til 50 år tilbakebetaling varighet periode til noen del av verden. Våre lån er godt forsikret, da maksimal sikkerhet er vår største prioritet. Interesserte personer bør kontakte oss via e-post:

customercare@kabusinesshome.om
Kennethabrighten@kabusinesshome.com
nettside: kabusinesshome.com

Takk skal du ha.
Ledelse.