Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

friluftsliv (38) vakre Fræna (35) Bud (21) OJSANN (10) på to hjul (8) sunnmøre (4) Fredly (3)
susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

onsdag 28. november 2012

wow..d e n f ø l e l s e n..!

Det må jeg bare få sagt igjen, 
tusen ❤lig takk for all oppmuntring og heiarop etter at jeg fortalte historien min til dere! 
Det har vært nokså rolig her siden, men det er mest fordi det har hendt så mye sånn ellers.. 

Prinsen kom plutselig padlende, tok meg med til paradiset nord og fridde 
Med bryllupsplanlegging, flytting,


 mange nye flotte barnehageunger å dra på turer og leke med om dagene,



 en ny kirke med mange nye flotte venner 



fine nordnorske turer med mannen min 





 og med et nytt hjem med behov for full oppussing, har tiden gått i reserfart det siste halvåret!



.
Men dette har passet meg helt utmerket, for i denne samme tiden har jeg også valgt å møte en stor utfordring som har stoppet meg i kunne gå videre og studere det fantastiske friluftslivet som Norge har å by på. Det hjelper på når tider med ekstra utfordringer går litt raskere enn ellers.

Å skulle ta opp igjen norskeksamenen har jeg lenge tenkt frem og tilbake på og sett på som klin umulig å gjennomføre. På tidligere eksamensdager har jeg alltid kikket på klokken, og sittet frustrert for at sekundene tikker raskere enn hva hodet rekker å tenke, og hendene rekker å skrive. Med lite tro på at jeg og mine skriveegenskaper kunne gjennomføre en sånn dag og sitte igjen med ståkarakter, utviklet norskeksamen seg til å bli en av mine store utfordringer. Så stor at jeg faktisk holdt på å gi etter for den tidligere i høst. 

Men en dag i uka har jeg likevel trappet opp på intensivkurs på Sonans, lest litt på hjemmebane, og i dag trappet jeg opp på eksamenslokalet, ba en bønn, og satte meg med et smil om munnen og tommelen opp.. retorisk analyse, her kommer jeg..!!

Klokka tikket raskt nok også i dag, men jeg fikk satt et skikkelig punktum, og satt utrolig nok med et smil om munnen etterpå. Det har aldri skjedd før! Uansett hva karakteren blir så er jeg veldig fornøyd. Jeg har mestret en utfordring og vet at jeg står sterkere neste gang en sånn utfordring står for tur.  


Enda en gang tusen takk for all oppmuntring og heiarop som har 
utfordret og støttet meg til å gjennomføre dette!!


W O W. . d e n  f ø l e l s e n . . !



Dette ble en sånn spontan liten oppsummering siden flere av dere har lurt på hvordan det egentlig gikk videre med historien min. Jeg ser for meg at det kommer mer nå når norskbøkene og også malingskostene pakkes ned og tiden strekker litt mer til ;)

Koselig å være tilbake igjen, ha en nydelig førjulstid!!

Trykk på linken under hvis du vil følge ekstra med
elisetheoline.com på facebook

4 kommentarer:

Silje Silje sa...

Hurra! :-))

Med kjæleik til livet sa...

HURRA ---- dette var så bra

Smil - monika
ps. nyt dagene

Trønder sa...

Tusen takk for at du fortsetter å skrive på bloggen din!Vi krysser fingrene for norskeksamen. Lykke til videre.

Robert sa...

Hej Elise! Jag såg dig på svensk tv i ett program/naturfilm som heter "min ungdoms vår", och jag blev kär! Vill önska dig all lycka med utbildning och allt annat i livet! Du är en helt underbar tjej, kan jag säga utan att känna dig. Och stort stort tack för inspiration du ger!!! :)