Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

friluftsliv (38) vakre Fræna (35) Bud (21) OJSANN (10) på to hjul (8) sunnmøre (4) Fredly (3)
susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

tirsdag 30. november 2010

ei av Norges unge friluftsbloggere :)

Så satt jeg der, som eneste i klasserommet i Oslo, med opp rakt hånd på spørsmålet om hvem som kom til å flytte ut fra byen til neste høst.. Jeg skulle nemlig hjem igjen til mitt vakre Bud fiskevær for å endelig bli ferdig med v.g.s. Etterhvert kom forespørslene fra mine kjære som ble igjen, om jeg ikke kunne prøve å blogge litt om meg og mitt ute på vestlandskysten. 
Den gang, som dere kan se her (mitt første blogginnlegg), hadde jeg virkelig ikke trodd at bloggen, nesten ett år senere, skulle bli nevnt i en spalte om Norges unge friluftsbloggere i Ut.(DNT`s ungdomsblad)Stas! :D

9 kommentarer:

Anita sa...

Hei Elise..

Så uttolig bra da :) Liker å følge med på bloggen din,selv om jeg er elendig å legge igjen kommentar :)

Ser ut som du har det kjempefint. Savner Fræna når jeg ser på bildene dine.

Hilsen Anita

Mette sa...

Hei!
Fant nettopp bloggen din og synes den er kjempebra! :) Skikkelig bra at du kommer deg så mye ut på tur. Lurte på hvilket kamera du bruker? Så mange fine turbilder her :)

elisetheoline sa...

Takk for koselige kommentarer som virkelig oppmuntrer!

Anita, det er såå lenge siden nå!! Artig om vi hadde fått til en tur sammen en gang :D

Kameraet jeg bruker er et Canon PowerShot SX210 IS. Det gir veldig bra bilder, men må innrømme at jeg fjusker litt på en fotoredigeringsside. For motivene blir aldri så fine på bildene som de egentlig er i virkeligheten. Fargene og kontrastene forsvinner.. men på denne siden kan man få frem igjen farger, kontrast og også mye annet. Det er ganske enkelt og helt gratis :D
www.picnik.com

Anita sa...

Så gøy, ja jeg er med :)

Magnus sa...

Endelig en nyttig og fin blogg!
...og en veldig veldig søt bloggforfatter ;)

Monika sa...

tjo hooo .....
så artig å finne ein blogg med masse bilder fra bud -- digger ;)
smil fra monika - utflytta bua væring ;O)

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Så morsomt å lese Elise :) STÅ PÅ!!

Elisabeth sa...

For en flott blogg! Denne må jeg følge med på :)

elisetheoline sa...

såå kjekt med så mange positive fine kommentarer! Kan jo virkelig ikke annet enn å fortsette me bloggingen når jeg leser sånt :P Takktakk folkens!!! Dere gleder :)