Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

friluftsliv (38) vakre Fræna (35) Bud (21) OJSANN (10) på to hjul (8) sunnmøre (4) Fredly (3)
susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

Den Norske TuristforeningDen Norske Turistforening er Norges største friluftslivsorganisasjon med over 240.000 medlemmer tilknyttet 56 lokale medlemsforeninger over hele landet. DNT arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier.


Hyttene, stiene og rutene
Det er de lokale medlemsforeningene som eier og driver DNTs mer enn 470 hytter, merker stiene, kvister løypene om vinteren og arrangerer turer og kurs. Til sammen vedlikeholdes et nett på om lag 20.000 km merkede sommerstier og vinterløyper.

les mer om hyttene her


Turer, kurs og arrangementer
DNTs medlemsforeninger er spesialister i turvirksomhet. Det utdannes turledere med stor kompetanse både for sommer- og vinterturer. Årlig arrangeres det flere tusen turer, kurs og andre arrangementer med rundt 100.000 deltakere til sammen.DNT Ung (13-26år)
DNT ung arrangerer mange spennende aktiviteter for ungdom. Alt fra hyttetur med mye god mat, til langturer i telt. Og turer med for eksempel padling, kiting, klatring eller kajakk. Altså noe for enhver smak. Du trenger ikke å være med på alt, her velger du kun ut de turene du har lyst til å være med på.
Hvert år arrangeres det en rekke BaseCamper på ulike steder i Norge, hvor aktiviteter som fjellklatring, rafting og brevandring gjør den tradisjonelle fjellturen mer spennende og utfordrende.


Mine opplevelser(blogginnlegg) med DNT:

(Pyttbua og Pyttegga. + kommentar fra redaktør i UT)

Slogen, Ålesund og ertesuppe eller biff
(Patchellhytta)

Ei av Norges unge friluftsbloggere
(bloggen ble nevnt i DNT`s ungdomsmagasin, UT)

Kjendis over natta
(bloggen kom på UT.no og dermed videre på NRK.no osv..)

DNT Ungs landsmøte, Ørskogfjellet
(foredragsholder om friluftsliv og blogging)