Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

fredag 12. februar 2010

Endelig ferdig med særemne!!

Er av de uheldig som har måtte oppleve særemne TO ganger!! Gikk nemlig over et halvår på 3.året for noen år siden, men på grunn av ny skolereform siden den gang, ble halvåret ugyldig, og jeg må gå et heeelt år om igjen.
Litt kjipt, men ikke alt blir som man helst vil alltid..
nå er vertfall særemne FERDIG! Hurra for det :D


2 kommentarer:

Benedicte - overkommelig.com sa...

flinke jenta:)

Malene sa...

Så utrolig bra Elise, du trengte nok bare et par år fri fra vgs. Jeg visste du kunne klare det! Har forresten lagt merke til at du er veldig flink til å skrive her. Liker bloggen din <3