Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

søndag 7. februar 2010

Skitur på Skaret

Lørdag var egentlig planlagt lesedag.. men når tante ringer og inviterer meg på skitur med slekta, er det vanskelig å takke nei!
Og angrer absolutt ikke på det!! Heller en litt dårligere karakter på ei prøve enn å gå glipp av en sånn fantastisk fin skidag :D


ErikaMarie, Marit og tante


som sagt, noe godt å nyte på tur er et must. Vi mangla vertfall ingenting :P

kjeks, kakao, potetgull, appelsin, brus, knekkebrød med spekeskinke, agurk og paprika, rundstykker med skinke, ost og sitronpepper og ikke minst sjokolade
Fått fylt godt opp magen.. tid for lek :D


gjett om jeg landa på ræva eller sto da ;)Så bar det hjem igjen! Tusten i bakgrunn

Ingen kommentarer: