Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

lørdag 6. februar 2010

luftetur i matfri

Jeg er heldig, jeg ELSKER å jogge :D men sliter litt med å få tid til det.. som med alt annet!
Deretter funnet en fin løsning.. 
Hvis jeg spiser i timene på skolen, får jeg nemlig tid til en god joggetur i matfri ;)Jogga opp til skitrekket her en dag. Fole fint der oppe :)Også prøvde jeg meg på springebanen ved Haukås skolen. Ble i hvert fall sliten! 
Sneen gikk nesten helt opp til knærne..Det er bare å joine :) innmari godt med litt frisk luft midt i travle skoledager!!

2 kommentarer:

Caroline Bettina sa...

Elise! For en bra blogg :D Jeg visste ikke at du blogget. Håper alt er bra med deg! DU ER VAKKER :)

elisetheoline sa...

Takker :)jeg er veldig nybegynnerblogger, så det er ikke rart du ikke har fått med deg. Startet forrige uke tror jeg det var ;) og alt er for det meste knallbra! Eneste skole som begynner å tar mer og mer på.. virker som lærerne begynner å bli litt slitne og nå ;)DU er vakker!!<3
håper vi møtes igjen snart :)