Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

lørdag 27. mars 2010

VÅR!!

Det er vår!! Og ingen snø på vegene :D Dette har jeg og sykkelen ventet lenge på! Syns jeg kan skryte litt.. sykkelen og jeg er nemlig litt flink for tiden. Vi henger sammen frem og tilbake fra skolen. Det er 2 mil en veg, 4 mil til sammen.
En utrolig fin tur, for det er jo så fint ute for tiden :D

Okei.. jeg skal være ærlig og innrømme at jeg har overdrevet bittelitt med å legge på litt ekstra sommerfarge på bildet ;)
Men det er ikke lenge igjen nå!
Som vi gleder oss :D

Ingen kommentarer: