Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

onsdag 17. mars 2010

Offpiste på Skaret

Skia mine er ikke av de aller nyeste og smørefri (anbefaler ikke å kjøpe smørefri). Så de duger ikke så godt i løyper lengre.. eller det er overkommelig egentlig, men en dag ble det nok. Føret, løypene og skia passa skikkelig dårlig sammen den dagen.
Bakglatt oppover og ingen fart nedover..
I frustrasjon gikk jeg ut av de oppkjørte løypene, men fant ut at offpiste fungerer de visst ganske så bra på uansett føre, og jeg fikk den n y d e l i g e turen på fjellet :)
Min første konkurranse:

Hva har jeg tegnet på knekkebrødet mitt?
Vinneren får en stor KVIKK LUNSJ plate i posten ;)
Norsk natur er noe av det vakreste jeg vet om!!
Og det er så herlig å bare gå i flere timer og nyyyte den :)

Håper dette frister enda flere til å komme seg UT og oppleve gleden med det :P

4 kommentarer:

Amy Winsjansen sa...

Du har tegnet det som er på bildet :) sola på himmelen og skiene som står i snøen :)

elisetheoline sa...

helt riktig Amy. Da blir det KVIKK LUNSJ på deg ;)

Anonym sa...

Se det! Dette såg jo riktig så fint ut! Mulig å bli med på en tur?

elisetheoline sa...

Oj, kjipt at jeg ikke har lagt merke til den kommentaren før. Så hyggelig!! Klart det er mulig å få bli med på tur! Flere på tur er jo bare kjekt :) Ta gjerne kontakt på facebooksiden til bloggen. Søk "elisetheoline.com". :)