Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

onsdag 16. juni 2010

Sommerferie!!

I går var siste dag på videregående. Etter seks år! Det er så deilig det :D
De første dagene i hver sommerferie er alltid superhærlige.. med tanken på at ukene fremover venter det mange fridager med idyll og kos i badevann, ved glovarme griller/bål, friske båtturer, solvarme svaberg og ingen lekser som tar kveldene fra meg. Eneste båtførerprøven. Men det er spennende lesestoff og den jeg virkelig ta, for en sommer uten å få kjøre båt blir helt feil!! 

Første sommerferiekvelden tok jeg turen til båten vår som ligg i havna, for å være litt kreativ. Med lyden av bølgeskvulp mot båten og Dr. Hook`s lovesongs, en av pappas mange kjærlighetscd`er, er "Teddy" en av verdens beste plasser å være. Mange gode minner fra den båten :) Utenfor i solstrålene som speiler seg i vannet flyr skrikende fiskemåker som så mange er så lei av, men som etter min mening setter sjel på kyststemningen og bare minner om sommer i Bud
 Tegninga er foreløpig retusjert, for det er en gave. Legger heller ut bildet når den er ferdig og levert. Forhåpentligvis blir det en av mange tegninger i sommer.. for siden kveldene ikke går bort på lekser lengre har jeg endelig tid til å være kreativ igjen :) 

På veg til båten fikk jeg skikkelig nostalgifølelse. Gikk kyststien og der har det vokst fullt av hundeslenger. Da jeg var lita, eller vertfall mindre, var enga med hundeslenger den kjekkeste lekeplassen. Med vår fantastiske barnefantasi fikk vi lagd små landsbyer med hus og blomstersuppe. For en herlig tid!

Måtte bare blåse på en løvetann som prikken over i`en ..


God sommer alle sammen :D Nyyyt den

Ingen kommentarer: